Betongoverflater ble gitt ut av Byggutengrenser (nå Betongfokus) i samarbeid med Gyldendal Akademisk og er skrevet av Ole H. Krokstrand, Øyvind Steen og Magne Magler Wiggen.

Boka tar utgangspunkt i boka «Betongens Yta» av Tage Hertzell. Boka er betydelig bearbeidet for å speile norske forhold, bl.a. gjennom eksempler på moderne norske betongbygg og gjeldende standarder og praksis her til lands.

I Betongoverflater forener forfatterne det tekniske med det estetiske, og boken kan brukes både som en håndbok i praktisk arbeid, en innføringsbok for studenter og en inspirasjonsbok for profesjonelle og privatpersoner. Dette er en bok som egner seg like godt på salongbordet hjemme som på arbeidsbordet på jobben.

Se noe smakebiter av boka i videoene under.

Bestill boka her:

Boka koster kr 395,- + 145,- i forsendelseskostnad.

(Boka kan evnt hentes i Dronning Mauds gate 15 – må avtales på forhånd)