Det finnes norske spesialprodusenter som leverer spennende og flotte møbler og andre interørprodukter i fiberbetong  I tillegg har vi mange flotte og inspirende produkter laget av arkitektstudenter som har vært utplassert hos våre medlemsbedrifter.

Tunge Ting

Tunge Ting startet opp i 2004 med støping av interiørløsninger, og leverer unike og spennende produkter i betong. De produserer alt fra benkeplater, servanter, bordplater og benker, til blomsterurner og lamper. Her er det bare fantasien som setter begrensninger, og Tunge Ting og er en verdig ambassadør for kreativ bruk av betong! Ta ett spennende besøk hos Tunge Ting på: www.tungeting.no

Byggimpuls

Byggimpuls lager både fasadeprodukter og spesialutførte interiørprodukter i fiberbetong på vegne av arkitekter og interiørarkitekter. Produksjonen strekker seg fra blant annet benker, resepsjoner og peisomramminger til fasadeelementer i fiberbetong. Les mer på byggimpuls.no

Arkitektworkshop med mur og betong

Arkitektstudentens som har vært utplassert hos Bygutengrensers medlemsbedrifter og samarbeidspartnere har gjennomg flere år laget flotte og inspirende produkter i betong. Les mer i artikler fra utplasseringene og se eksempler på noen av de flotte produktene under.