Nikolai Lieblein Røsæg fikk nylig pris for sitt studentarbeid ved Arkitekthøgskolen i Oslo (AHO). Prisen tildeles for fremragende arbeid med mur og betong og sponses av Byggutengrenser.

— Jeg har jobbet med et prosjekt under veiledning av professor Beate Hølmebakk hvor temaet har vært forhold mellom arkitektur, landskap og natur. Mitt prosjekt hadde vidda som landskap, forklarer prisvinner Nikolai Lieblein Røsæg, som nå nærmer seg slutten av arkitektutdannelsen.

— Det var stort å vinne en pris!

Ved Arkitekthøgskolen i Oslo jobber studentene mye med prosjektoppgaver hvor det både produseres tegninger og modeller, og ved semesterslutt stilles det ut i omfattende utstillinger på skolen, og mange av disse nomineres til ulike priser. Byggutengrenser har i en årrekke vært sponsor for prisen for fremragende arbeid med mur og betong.

Se (under) vårt lille intervju med Nikolai etter prisutdelingen!