Vi er godt i gang med planlegging av ny studietur til Lisboa i månedsskiftet september/oktober! Turen blir i samarbeid med Guiding Architects i Lisboa.

Vi kan friste med en tur til vakre Lisboa, med høyt faglig og sosialt utbytte.

Spennende betongarkitektur:
Vi ser på den historiske utviklingen av Lisboa med blant annet besøk i Money Museum og Fanquieros Elevator.
I tillegg til å besøke flere av de kjente byggene fra Expo 1998 verdensutstillingen besøker vi blant annet MAAT Museum of Architecture and Technology og Belem Cultural Center, Coach Museum og flere spennende prosjekter i Cascais.

Praktisk informasjon:
Avreise: onsdag 28. september  kl 14:50
Hjemreise: lørdag 1. oktober kl 10:55

Påmelding kommer i løpet av mai!

Vi har de siste årene brukt lokale arkitekturformidlere på våre turer. Det gir en unik forståelse og høyt faglig nivå. Guidene  i Guiding Architects er  arkitekter selv, og tilhører et verdensomspennende nettverk av arkitektguider.

I 2019 var reisemålet Madrid, en by som har vært gjennom mange spennende epoker som igjen har satt sitt preg på byen.

Foruten mange spennende enkeltbygg, har det vært en imponerende byutvikling, ikke minst de seneste årene. Et stort område langs et sentralt elveløp hvor en bred motorvei var som et stengsel i byen er nå et attraktivt parkområde med rehabilitert elveleie. Madrid Rio, som det heter, er blitt den spanske hovedstadens nye stolthet.

— Turen var veldig godt planlagt, og det var en engasjert og kunnskapsrik guide. Turen ga høyt faglig og sosialt utbytte, var en av tilbakemeldingene etter studieturen.

Det er mye å velge mellom når det gjelder arkitektur og byutvikling i Europa, og opp gjennom årene har man vært innom svært mange interessante byer.

— Vi har flere byer på lista som vi kan tenke oss å dra til, men vi tar gjerne imot forslag på hva dere ønsker! Uansett reisemål så vil vi planlegge for en tur som gir gode opplevelser og inspirasjon til eget arbeid, sier Kirsti Skogseth i Betongfokus.

Se video av vår siste studietur til Madrid, under. På disse sidene kan du lese mer om våre studieturer.

Foto:

  • MAAT: Maria Eklind, CC BY-SA 2.0  via Wikimedia Commons
  • Portugese Pavilion, Foto: Ole H Krokstrand
  • Pavilion of Knowledge, Foto: Ole H Krokstrand
  • Belem Cultural Center: Trond Opstad