Vetle Houg er ansatt som ny bærekraftsjef for HeidelbergCement i Norge fra 15. september. I de siste årene har Vetle jobbet på vegne av bransjen, både i Byggutengrenser og nå i Betongfokus.  Bærekraft har vært et sentralt tema hele veien og det er bærekraft politikere og samfunn for øvrig er mest opptatt av. Vi er glade for at Vetle blir en viktig ressurs for både HeidelbergCement og betongbransjen men er selvfølgelig lei oss for å ikke ha han i teamet vårt i Betongfokus neste år.

Fram til årsskiftet vil Vetle fortsatt jobbe som kommunikasjonssjef i Betongfokus parallelt med sin nye jobb i HeidelbergCement. Selv om vi i Betongfokus ikke har Vetle i vårt team etter 2022, vil vi jobbe tett med den nye bærekraftsjefen i HeidelbergCement for å presentere gode og bærekraftige betongløsninger.

Vetle har de siste årene vært ansatt i HeidelbergCement men utleid til Byggutengrenser og nå Betongfokus. Vi ønsker Vetle lykke til med ny jobb og ser fram til et fortsatt godt samarbeid.

Vi vil i tiden fram til årsskiftet videreutvikle teamet vårt for å styrke kapasiteten på kommunikasjon etter at Vetle går over i 100% stilling hos HeidelbergCement fra 1. januar 2023.

Vi er i dag Betongfokus: