Laster Arrangementer

Vi er glade for å kunne invitere til Betongfokus’ Regionsmøte Sør som arrangeres på Quality Hotel Maritim i Haugesund den 2. november.

Årets program inneholder mange høyaktuelle temaer. Noen eksempler er presentasjon av Rogfast- et stort løft for kommunikasjon på Vestlandet, via kommunenes arbeid med tiltak for å gjøre samfunnet mer klimatilpasset til betongtekniske utfordringer med pumping av betong. Vi dekker også prognoser for markedsutviklingen i en urolig tid, framtidens lavkarbonbetong fra 2025, revisjon av NB15 om gulv på grunn og bransjens prosjekt for behandling av slam fra betongproduksjon. Vi avslutter dagen med bransjens kommunikasjonsprosjekt og spørsmålet «Hvordan kommer vi i kontakt med en politiker?»

Onsdag 1. november

Vi planlegger ett program for de som kommer til Haugesund den1. november. (Det blir ikke organisert felles-middag)

Torsdag 2. november

Seminardag fra 9 til 16 med spennende innhold og tid til å treffe bransjekollegaer. På torsdag kveld inviterer vi til felles middag fra kl 19:00 på restauranten på Hotellet

Overnatting

Alle som ønsker overnatting på Quality Hotel Maritim, må booke rom direkte hos hotellet innen 1. oktober Du finner lenke til hotellets booking og bookingreferanse lenger nede på siden. (Både booking og betaling gjøres direkte til hotellet.)

PÅMELDING
Go to Top