Personvernerklæring Betongfokus

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer, samarbeidspartnere og andre vi jobber med.
Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til kirsti@betongfokus.no

Personopplysninger

Fra våre samarbeidspartnere, medlemmer og kontakter innhenter vi firmanavn, navn, adresse, telefonnummer og e-post adresse.

Nyhetsbrev invitasjoner til seminarer/arrangement

Det er mulig å abonnere på nyhetsbrev og invitasjoner til Betongfokus’ arrangementer. Ved registreringen ber vi om firma, navn, adresse og e-post. Disse opplysningene deles ikke med andre virksomheter, og slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss.

Påmelding arrangementer

Via vår nettside og nyhetsbrev er det mulig å melde seg på arrangementer. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Vi innhenter egne samtykker for å kartlegge interesse og ønske om å motta invitasjon til nye arrangementer og nyhetsbrev.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk via Google Analytics. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.